Украинският президент Володимир Зеленски отново заговори за преговорите с Русия. Според

...
Украинският президент Володимир Зеленски отново заговори за преговорите с Русия. Според
Коментари Харесай

Зеленски постави ултиматум на Русия за преговорите

Украинският президент Володимир Зеленски отново заприказва за договарянията с Русия. Според него има „ последна линия “, след която Киев ще откаже да води мирни договаряния с Москва. Той написа за това в своя Telegram.

Според Зеленски скоро би трябвало да се организира процесът против бойците от въоръжените сили на Украйна, взели участие в боевете за Мариупол.

Според президента на Украйна Киев ще отговори недвусмислено на обстановката и този съд може да се трансформира в „ последната линия “ в договарянията.

„ Това ще бъде границата, оттатък която не са вероятни договаряния. Русия ще се откъсне от договарянията “, сподели украинският президент.

На този декор непрекъснатият представител на Руската федерация в Организация на обединените нации в Женева Генадий Гатилов съобщи, че няма „ практическа платформа “, на която да се срещнат Владимир Путин и Владимир Зеленски.

Говорейки пред " Файненшъл таймс ", дипломатът сподели, че турският президент Ердоган " прави всичко допустимо ", с цел да поддържа разговора. В същото време Гатилов отхвърли опцията за среща сред водачите на двете страни. Той добави, че Западът използва войната за оказване на напън и уединяване на Русия.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР